Welkom bij ALKMAARSE GARAGE, aanhangwagenonderhoud en APK reparaties met maximale service voor een minimale prijs! Alle defecte onderdelen kunnen met nieuwe of tweedehands onderdelen vervangen worden om zo een absolute bodemprijs te kunnen bereiken! Autoradio`s inbouwen tegen zeer lage tarieven! Montage van trekhaken voor alle auto`s, al vanaf 99,-! DIRECT geld en vrijwaring voor uw auto! In- , verkoop en onderhoud van alle soorten en maten aanhangerwagens!

RDW erkend , direct geld bij uw vrijwaring!Maak online een afspraak met Garage DOIE! Ook autoambulnce onderhoud Autoradio inbouwen trekhaken al vanaf € 99 Maak online een afspraak met Garage DOIE!Direct geld en vrijwaring voor uw auto Direct geld voor uw auto!

De Alkmaarse Garage heeft altijd leuke occasions staan met APK al vanaf € 499!

Alkmaarse Garage bied zijn klanten een volledige service op het gebied van aanhanger onderhoud en auto APK reparaties. Onze prijzen van onderdelen zijn laag en onze service is compleet.

Bel direct voor prijzen met 072 561 0330 of klik hier en ga naar ons contactformulier en mail.

 

 
 

Ook autoambulnce onderhoud

 
trekhaken al vanaf € 99

 
Autoradio inbouwen

 
Direct geld en vrijwaring voor uw auto

 
Nieuwe en tweedehands banden bij DOIE
 
Maximale tijdswinst bij een reparatie bij DOIE!
 
Zeer voordelige en complete bandenservice
Ook halen wij indien gewenst auto's op die een APK reparatie of onderhoud nodig hebben en leveren een leenauto af op locatie. De leenauto is een huurauto tegen minimale kosten afgeleverd op locatie zodat u niet stil staat en direct weer door kan.

Online afspraken inplannen en prijsopgaven ontvangen.
Ook halen wij indien gewenst auto's op die een APK reparatie of onderhoud nodig hebben en leveren een leenauto af op locatie. De leenauto is een huurauto tegen minimale kosten afgeleverd op locatie zodat u niet stil staat en direct weer door kan.

Koopavond reparaties " Fix & Shop!"
Binnenkort gaan wij starten met de Alkmaarse "Fix & Shop" tijden. Dit wil zeggen dat u op afspraak de auto op donderdagavond bij ons neerzet, wij de inbouw of reparaties verzorgen en u na uw bezoek aan alle winkels uw auto kant en klaar weer bij ons meeneemt. Uiteraard kan niet elke reparatie binnen deze korte tijd.

Uitlaat reparatie
Een lekke uitlaat kan al snel reden zijn tot afkeuring voor APK. De meeste garages raden al snel een nieuwe uitlaat aan, maar dat brengt behoorlijke kosten met zich mee. Het repareren van een lekke uitlaat vereist laswerk en is soms al met een paar tientjes klaar! Als u bij ons langskomt, kunnen wij u meteen een prijs noemen en een gunstige tijd inplannen bij een eventuele overeenkomst.

Trekhaak montage terwijl u wacht of een leen/huurauto met hoge korting meeneemt!
Vakkundige trekhaakmontage voor de scherpste prijzen. Onze vestiging te Alkmaar zorgt ervoor dat uw auto wordt voorzien van de juiste trekhaak geschikt voor caravan, aanhanger of fietsendrager. DOIE monteert uitsluitend de sterkste kwaliteitstrekhaken. Alle trekhaken zijn gekeurd, dus betrouwbaar, veilig en wettig!

Uw autoradio op locatie Alkmaar laten inbouwen!
U heeft een radio/CD speler aanschaft maar geen tijd of zin om het geheel in te bouwen. U kunt uw auto bij ons neerzetten en krijgt een vervangende leen/huurauto mee naar uw werk. U kunt ook gebruik maken van de binnenkort beschikbare "Koopavond montage" Zeer spoedig beginnen wij met Donderdagavond montage avond. U gaat boodschappen doen of winkelen en De Alkmaarse Garage bouwt uw radio-unit en/of boxen in. U bent klaar en u laad de boodschappen in en gaat zonder tijdverlies weer onderweg.

DOIE is altijd wel op zoek naar sloop- schade auto`s voor onderdelen!
Direct geld voor uw lopende of niet lopende schade of schade auto! Peugeot en citroen auto hebben wij altijd oren naar om te kopen voor onderdelen, ook voor inkoop van andere merken schade en sloop auto's. Mocht u onderdelen van welke auto dan ook nodig hebben gewoon even bellen met De Alkmaarse Garage op 072 561 0330

Reparaties met nieuwe en tweedehands onderdelen uitgevoerd
Onze reparaties kunnen indien mogelijk met goede tweedehands onderdelen uitgevoerd worden om zo een nog lagere prijs te kunnen bereiken. Uiteraard is aan u de keus of u nieuw of tweedehands onderdelen wenst.
Alle reparaties worden volledig met een uitgebreide werkbon afgeleverd voor duidelijkheid. En mochten er onvoorziene zaken aan het licht komen tijdens een reparatie zal er altijd eerst contact worden opgenomen met de klant alvorens we tot vervanging of extra kosten overgaan.

Bandenservice , nieuw en tweedehands
Alle banden kunnen wij leveren en plaatsen/zetten inclusief balanceren, vaak indien gewenst zelfs voor een nog lagere prijs als normaal door het hergebruiken van APK geldige goede tweedehands banden!

Onze werkplaats
Uw auto komt op de juiste plek terecht voor de aller voordeligste reparaties van electra, laswerk, APK reparaties, kleine- , grote- en oliebeurten, trekhaakmontage, inbouw van uw nieuwe radio en de bijbehorende boxen! Ook aanhangers pakken wij met beide handen aan ten opzichte van aanhangwagenonderhoud en reparaties. Vaak ook verkoop en inkoop mogelijk.

Timemanagement
Wij doen ons uiterste best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen tijdens de reparatie. Bijvoorbeeld door u een leen- huurauto mee te geven zodat u direct na aflevering van de te repararen auto weer door kunt. Of met de binnenkort te lanceren "fix & shop" koopavond reparatie en inbouwtijden voor de kleinere reparaties en inbouwwerken!

 

Wacht dus niet langer en bespaar direct geld en tijd en bel met De Alkmaarse Garage op 072 561 0330 en informeer naar de beschikbare mogelijkheden!