UITLAATREPARATIE :

Sinds de 2e helft van de jaren 80 zijn de auto’s en uitlaatsystemen ingrijpend veranderd.
Onder vrijwel iedere auto zit tegenwoordig een katalysator, flexibel uitlaatdeel, lambdasonde e.d.

Tevens zijn alle uitlaatsystemen tegenwoordig gemaakt van gelegeerde staalsoorten, dit houdt in dat deze allen maar te lassen zijn met speciale apparatuur. Het zogenaamde autogeenlassen met de vlam is niet meer mogelijk.
Dit houdt in dat de tegenwoordige systemen langer meegaan en vaak door scheurvorming kapot gaan, waarbij d.m.v. een reparatie de levensduur aanzienlijk verlengd kan worden.

APK - Laswerk

Hoe werkt het APK laswerk?

Als u uw auto APK laat keuren kan uw auto “afgekeurd worden” omdat er
Een deel is doorgeroest of gescheurd zoals dorpels, bodemplaten, wielschermranden en meer

Stap 1: U belt voor het maken van een afspraak voor een expertise, of u rijd even langs, met de auto en het APK afkeurrapport of een briefje van de keurmeester waar een reparatie-omschrijving op staat.

2: DOIE voert een inspectie uit en doet vrijblijvend een prijsopgave omtrent de reparatie, daarna kan eventueel een reparatie-afspraak worden gemaakt.

Stap 3: U brengt op de afgesproken datum en tijdstip de auto zodat wij hem kunnen repareren. Na een telefoontje van ons kunt u de auto komen ophalen en ter herkeuring aanbieden bij de keurmeester.

 

Wij staan klaar voor alle auto APK reparaties, vervangende leen (huur) auto op locatie, onderhoud en verkoop van aanhangers in alle soorten en maten!